dimarts, 12 de febrer del 2013

OBJECTIUS BÀSICS DE LA PLATAFORMA PER LA SANITAT PÚBLICA DE LA RIBERA



Els OBJECTIUS pels que va a lluitar la Plataforma són:

  1. Sensibilitzar la ciutadania de La Ribera del Xúquer per la defensa d'un sistema sanitari públic, amb una gestió també pública que garantisca l’equitat, la qualitat i la universalitat de la Sanitat.
  2. Mantindre contactes amb tot tipus d'associacions i col·lectius de la comarca per informar-los de la situació actual i del futur de la Sanitat Pública i convidar-los a participar en la Plataforma i en les seues activitats.
  3. Promoure acciones concretes a les poblacions de la comarca per tal de crear un moviment ciutadà de defensa de la Sanitat Pública.
  4. Arreplegar i sistematitzar la informació disponible sobre el funcionament de l’Hospital de la Ribera i el Departament de Salut.
  5. Arreplegar les queixes de la ciutadania sobre el funcionament del sistema sanitari a la comarca de La Ribera, sistematitzar-les i fer-les arribar a les instàncies que corresponga.
  6. Denunciar públicament als mitjans de comunicació i la ciutadania en general aquelles situacions que comporten un deteriorament del sistema sanitari de la comarca, retallades en els serveis, ajornament de les visites als especialistes o proves diagnòstiques, repagaments, etc.
  7. Aconseguir la reversió de l’actual gestió per concessió administrativa del Departament de Salut de la Ribera perquè passe a una gestió directa per part de la Conselleria de Sanitat.
  8. Exigir que el Consell de Salut del Departament siga representatiu de la comarca i complisca les seus funcions com a órgan de participació comunitària per a la consulta i seguiment de la gestió de l’Agència Valenciana de Salut.

  1. Coordinar els nostres esforços amb la Plataforma per la Millora i Defensa de la Sanitat Pública Valenciana i altres associacions i entitats que tinguen les mateixes finalitats.



Ribera del Xúquer, febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada